Spletna stran BTC City za slepe in slabovidne
/ Registracija     Trenutno niste prijavljeni
Za uporabo seznama želja se morate prijaviti
Članek

Največja optika v Sloveniji zdaj še večja!

[Arhiv]

Objavljeno: 04.10.2017

Optika Clarus (Ljubljana, Dvorana 4 sever)

Logo

Optika Clarus je s 23 poslovalnicami po državi in več kot 100 blagovnimi znamkami očal danes vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Je sinonim za celostno storitev maksimalne kakovosti v povezavi s širokimi možnostmi izbire za vsak okus. Za svoje stranke pa so zdaj pripravili še več!

Optika Clarus BTC City Ljubljana je največji center optike v Sloveniji in eden največjih v Evropi. Odprli so ga leta 2003, skupaj z njim pa v Slovenijo prinesli najsodobnejšo tehnologijo in najnovejše evropske trende ter v tistem času povzročili pravo revolucijo na področju okulistike. Do danes je poslovalnico Optike Clarus BTC City Ljubljana obiskalo že preko milijon obiskovalcev, iz leta v leto pa narašča tudi število zvestih strank, ki prisegajo na kakovost storitev in obsežno ponudbo vrhunskih očal ter drugih optičnih pripomočkov.

Ker pa si v Optiki Clarus prizadevajo za nenehen razvoj, tako tehnologije, kot tudi storitev, so se odločili za prenovo poslovalnice BTC City Ljubljana, ki so jo v septembru z že tako zavidljivih 800 kvadratnih metrov še dodatno razširili na kar 1000 kvadratnih metrov.

Ambulanti za očesne preglede so opremili z najsodobnejšo tehnologijo in za svoje kupce pripravili še obsežnejšo ponudbo očal, leč ter drugih optičnih pripomočkov priznanih blagovnih znamk. Velik poudarek pa je bil tudi na osvežitvi celostne vizualne podobe optike, ki bo izkušnjo obiska postavila na še višji nivo in pripomogla k še boljšemu počutju obiskovalcev.

Obljubljajo, da bodo v kratkem pripravili tudi uradno otvoritev prenovljene optike, na katero vas bodo povabili preko svojega Facebook profila Optika Clarus, o dogodku pa vas bomo obvestili tudi mi.

Se vidimo v Optiki Clarus!


Izdelki iz e-kataloga
Vsi izdelki
Ni primernih podatkov.

MOJ SEZNAM ŽELJA

Seznam želja omogoča shranjevanje in deljenje s prijatelji.
Za uporabo seznama želja morate biti prijavljeni. . Če še nimate uporabniškega profila se registrirajte.
 1. € 75,00

  Ročna ura MORGAN M1105SM

  Slowatch
Stran

  Obiščite nas
  Obiščite nas

  Prijava

  Za storitev se morate najprej prijaviti!

  Če ste registrirani, vnesite svoj e-naslov in geslo. Če ste tukaj prvič, se najprej registrirajte.

  Registracija

  Splošni pogoji rabe osebnih podatkov

  Ste pozabili svoje geslo?

  Pozabljeno geslo

  Nazaj na prijavo